• Instagram - Black Circle
  • SoundCloud - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
Biyografi

Levent Lodos elektronik müzik ile ortaokul yıllarında o dönemin elektronik dans müziği kasetlerini edinerek tanıştı. 

 

İlk çalışmalarını  NorthStar aliası ile 2007’de yayınlandı.Ilk konserini Studio Live İstanbul’da vererek, diskjokeyliğe de adım atmış oldu.

 

Çalışmaları; Armin van Buuren, Tiësto,  Dash Berlin, Markus Schulz, Paul Van Dyk, Bobina, DJ Feel, Paul Oakenfold, Solarstone, Rank 1, Roger Shah, Johan Gielen, Tydi, M.I.K.E ve Judge Jules gibi isimler tarafından desteklendi. Parçalarına ASOT, Club Life, Global DJ Broadcast, Vonyc Sessions, Planet Perfecto gibi radyo şovlarında yer verildi.

 

Armada Music, Infrasonic Recordings ve ZYX Music gibi önde gelen plan şirketlerinde parçalarını piyasaya sürdü, Trackitdown’ da 1 Numaraya Beatport’da ise Top 40’a girmeyi başardı.

 

Nurettin Çolak ve Alper Öztürk ile Heartstrings grubunda  yer aldı. "Coincidences & You" isimli parçalarına Mixmag dergisinde 5 üzerinden 4 puan verildi.

 

Studyo Live ve Garaj İstanbul başta olmak üzere, Giuseppe Ottaviani, 4 Strings, Ron Van Den Beuken ve DJ Tarkan gibi isimlerle aynı kabini paylaştı.

 

Türkiye'de aranjor olarak  Birol Giray, Sagopa Kajmer, Ferman Akgül, Hande Yener, Yaşar Gaga, Nazan Öncel, Ozan Çolakoğlu gibi isimler ile çaliştı.

Nurettin Çolak ile birlikte yaptiklari Türkçe remixler ile de dinleyicilerin beğenisini kazandilar.

 

2012’den beri Turquilla'nin kuruluşunda, kurucu, prodüktör, diskjokey ve eğitmen olarak yer almaktadır.

 

Birlikte çalıştığı bazı isimler: Airwave, Ruben de Ronde, Sagopa Kajmer, Ferman Akgül (Manga) ,Ozan Çolakoğlu, Birol Giray, Nurettin Çolak…

Diskografi

Single / EP

Lodos – Release Me [Progrez] 2007

Lodos – Minutes [Nemesis] 2008

Lodos – Cold [Progrez] 2008

Lodos – Moody [Camouflage] 2008

Lodos – Platonik [Nemesis] 2008

Lodos – Gloom EP [Echelon Records] 2009 

Lodos – Why & Selfish EP [Echelon Records] 2009

Lodos – Nothing [Echelon Records] 2009

Lodos – Smile To Destiny [Harmonic Breeze Recordings] 2009

Lodos – Cicada [Harmonic Breeze Recordings] 2010

Lodos – Blur / Coward [é música Blue] 2010

Lodos – Electromagnetica [Echelon Records] 2011

Lodos – Death Of A Butterfly EP [Neuroscience Deep] 2011

Lodos – Unfaithful [Echelon Records] 2011

Lodos - Your Choice [The Groove Society] 2013

Lodos - The Spell [Arisa Audio] 2013
Lodos - Wake Up From A Dream [My Primus Records] 2019

Lodos - Animarum EP [Play Records] 2019

 

NorthStar  – Liaison / Passion [EuphoriaElite] 2007

NorthStar  – Northerly Winds / Northbound [Expedition Music] 2008

NorthStar  – Hiatus / Ruthless [Expedition Music] 2008

Heartstrings - Coincidences and You / Second Life [Resonate Records 2008]

 

Levent Lodos - Whip [TRXX] 2014

Levent Lodos - Come Back [Metanoia Music] 2015

Levent Lodos - Circle Of Fifths [Loudbit Records] 2016

Levent Lodos & Yusuf Hanay - Run [Gearshift Records] 2016

Levent Lodos - Funkstick [Gearshift Records] 2017

Levent Lodos - Starlove [Gearshift Records] 2017

Levent Lodos - Slip Away [Gearshift Records] 2017

Levent Lodos - Sundown [Gearshift Records] 2017

Levent Lodos - We Came To Party [Gearshift Records] 2017

Levent Lodos - Jckn' [Jungle Funk Recordings] 2018

Levent Lodos - Feel The Heat [Perfect Havoc] 2018

Levent Lodos feat. Avery Florence - Faded Into Light [Sibourne Music] 2019

Levent Lodos & Sadrican - Look Here Girls [Black Lizard] 2019
 

Remix

Fire & Ice feat. Edvika - Close To Me (Heartstrings Remix) [Camouflage / Music Worx 2008]

Cagan Nazlioglu - Afterglow (NorthStar Remix) [Andromeda Recordings] 2008

Uriel – Pekingese (Lodos Remix) [Bonzai Trance Progressive] 2009

Der Mystik & Alex Reliic pres. Perplexity - Bahia (Heartstrings Remix) [CD-R 2009]

Paul Miller pres. Motion Blur - CSR (Hearstrings Remix) [Crystal Source 2009]

Akira Kayosa & Firestorm - Reflections (Heartstrings Remix) [Drizzly Records 2009]

Aurosonic & Morphing Shadows feat. Marcie - Ocean Wave (Heartstrings Remix) [Shah Music 2009]

Type - Salute To Summer (Hearstrings Remix / Piano Remix) [Shah Music 2009]

Robert Nickson & Ruben de Ronde – Superlative [A State Of Trance] 2010

Andy Tau – By Your Side (Lodos Remix) [Infrasonic Recordings] 2010

Cagan Nazlioglu Feat. Hysteria! – All Around You (Lodos Vocal Mix) [Music En Route] 2011

Cagan Nazlioglu Feat. Hysteria! – All Around You (Lodos Dub Mix) [Music En Route] 2011

 
Türkçe Düzenlemeler

Birol Giray “BeeGee” feat. Ferman Akgül - Bensiz Sen [co-producer][Avrupa Müzik 2013]

Ozan Çolakoğlu feat. Gülşen – Seyre Dursun Aşk (Nurettin Colak & Levent Lodos Remix)[DMC 2013]

Ozan Çolakoğlu feat. Sezen Aksu – Gizli Aşk (Nurettin Colak & Levent Lodos Remix)[DMC 2013]

Ozan Çolakoğlu feat. Ajda Pekkan – Ara Sıcak (Nurettin Colak & Levent Lodos Remix & Trap Mix)[DMC 2013]

Manga – Cevapsız Sorular (Birol Giray “BeeGee” Remix)[co-producer][Avrupa 2013]

Birol Giray “BeeGee” feat. Sagopa Kajmer - Abrakadabra [co-producer][Melankolia Müzik 2014]

Hande Yener – Hani Bana (Nurettin Colak & Levent Lodos Remix)[Poll Production 2014]

Birol Giray “BeeGee” feat. Ferman Akgül – İki Yol (Levent Lodos Club Mix)[PDND 2015]

Hande Yener & Serdar Ortaç – İki Deli (Nurettin Colak & Levent Lodos Remix)[Poll Production 2015]

Birol Giray “BeeGee” feat. Sagopa Kajmer - Naber [co-producer][Melankolia Müzik 2016]

Hande Yener - Biri Kaybediyor [co-producer][Poll Production 2016]

Yasar Gaga ft Nazan Öncel - Gazla [Producer] [Poll Production 2017]

Gizem - Ayrılık Zamanı (Levent Lodos Versiyon) [Sony Music Turkey 2017]

Hande Yener - Bakıcaz [Çağın Kulaçoğlu & Levent Lodos Remix] [Poll Production 2017]

Aylin Coşkun - Sinsirella (Levent Lodos Remix) [AC Production 2018]

Aylin Coşkun - Don Kişot (Levent Lodos Remix) [AC Production 2018]

Birol Giray feat. Yener Çevik - Bize O Da Lazım [Sony Music Turkey] 2019

  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • SoundCloud - Black Circle
  • YouTube - Black Circle

© 2019  Turkuilla Medya LTD. ŞTİ.